Arrangementen

SUP Arrangementen

De leukste SUP arrangementen in West-Friesland en Noord-Holland.

Een SUPer dag op maat!

SUP Arrangementen

Dit zijn de leukste SUP arrangementen in West-Friesland en Noord-Holland.
Noord-Holland is waterrijk en prachtig vanaf het water. Wat is jouw idee? Suppen door de grachten en daarna een heerlijk diner? Een uitdagende tocht door de polder gecombineerd met lunch of borrel? Met collega’s vergaderen op een boot en een SUP tocht ter afsluiting? Alles kan. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag op het water.

Een SUPer dag op maat

We organiseren SUPer dagen op maat, omdat wensen uiteen kunnen lopen en SUP met zoveel te combineren is! Een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of familiedag bijvoorbeeld. De één is ervaren in Stand Up Paddling en wil een tocht van Volendam naar Edam maken, terwijl een ander een tocht door de polder in combinatie met appeltaart en gebak al heerlijk vindt. Wij denken de ideale SUPer dag graag op maat voor je uit. Maak je wensen kenbaar aan ons en we maken er samen een SUPer dag van om nooit meer te vergeten!

Neem contact met ons op voor informatie en vrijblijvend advies. We stellen het ideale arrangement op maat voor je samen op basis van groepsgrootte, wensen en budget.

Wat klanten zeggen over onze SUP Arrangementen:

We hebben zo genoten! Vrijgezellenfeest op het water, wat een ervaring. Iedereen bleef staan,wie had dat gedacht! Bedankt voor de top service en instructies!

Amanda Broers

Super leuk... eerst met een vrijgezellenfeest gedaan en paar weken later met mn kinderen. Goede uitleg en begeleiding.

Manon Ruinard

Rianne was amazing - a fantastic SUP coach and really knowledgable about the local area. This is without doubt the best way to see Enkhuizen. If you are visiting, then get in touch with SUP Spirit! You won't be disappointed.

Drew Vermeulen

Op deze Arrangementen pagina worden de komende tijd alle arrangementen geplaatst 

die wij hebben i.s.m. bedrijven en horeca ondernemers uit regio West-Friesland en Noord-Holland.
Uiteraard kun je ons alvast mailen om je wensen kenbaar te maken en het maken van een boeking.