Over Ons - SUP Spirit
Team SUP Spirit west friesland

De drijvende krachten achter SUP Spirit

Rianne Bakker SUP Spirit

Hoi, ik ben Rianne, eigenaresse van SUP Spirit.
SUP Spirit is in 2013 als eerste SUP school in Enkhuizen en regio West-Friesland gestart. Inmiddels zijn wij op vele plekken actief. SUP Spirit heeft een enthousiast team van ervaren SUP instructeurs. Allemaal punten waar ik trots op ben, maar die ook voor de hand liggend zijn.

Waar ik je liever meer over vertel is onze missie. Wat wij belangrijk vinden voor JOU!   

Water werkt beter

SUP Spirit staat voor gedreven, fysiek en mentaal krachtige  mensen die plezier, ontspanning en sterk in het leven staan willen combineren.


Wij staan voor mensen die de stilte en de vrijheid van het suppen structureel gebruiken om je zowel fysiek als mentaal sterk en energiek te voelen. Waarbij je een passende levensstijl creëert om krachtig te presteren in het dagelijks leven. Zodat je minder stress ervaart, je energielevel beter leert managen en zodoende meer ontspanning in je lijf voelt.SUP Spirit enkhuizen edam

Het team van SUP Spirit

Rianne Bakker sup instructeur

Rianne Bakker - Oprichtster / Eigenaresse, SUP Coach

Rianne gelooft dat het leven is om te beleven en niet om geleefd te worden. Ze gelooft dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze zelf vaak denken. Het geeft haar voldoening om hierin van betekenis te kunnen zijn. Rianne ervaart de positieve effecten van SUP op haar hoogsensitiviteit (HSP). Hoewel HSP regelmatig een uitdaging kan zijn voor haar, weet ze het ook als kracht in te zetten. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen en kan andere mensen goed aanvoelen.

Haar motto: The most meaningful way to success is to help others succeed.

Martine Ligthart sup spirit

Martine Ligthart - Event planner, SUP Coach to be

Martine zit nooit stil, ze is een enorme sportfanaat. Ze loopt hard, doet aan CrossFit en vind haar rust op haar SUP board op het water. Ze is iemand die graag mensen verbindt en waar kan dat nou beter dan in de natuur en op het water!
Haar motto: Dream. Believe. Achieve.

Olivier Vink SUP Spirit

Olivier Vink - SUP Coach

Olivier is als sportman altijd buiten te vinden. Voornamelijk op het water, maar ook in de sneeuw. Zolang hij maar op een board staat en zijn eigen lijnen kan tekenen op deze prachtige aardbol. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles rondom materiaal en wil hier echt alles van weten. Olivier is enthousiast en gedreven in mensen hun grenzen laten verleggen op het SUP board en in ondersteuning bieden in het bereiken van persoonlijke doelen.
Zijn motto: Live a little!

Johan Berga SUP Spirit

Johan Berga - SUP Coach


Elske Terpstra SUP Spirit

Elske Terpstra - SUP Coach to be

Elske is vrolijk en enthousiast. Ze heeft beweging nodig om haar rust te vinden. Ze houdt daarom erg van sporten en op het water zijn. Ze motiveert mensen graag om te bewegen en daarbij het beste uit zichzelf te halen. Plezier hebben in wat je doet, dat is het allerbelangrijkst!

Haar motto: The only person you should try to be better than, is the person you were yesterday.

Ben jij klaar voor meer ontspanning en meer plezier?